Українські футзалісти

Українські футзалісти "в суху" програли перший спаринг збірній Чехії

Укрінформ
У рамках підготовки до основного раунду відбору на чемпіонат світу-2020 з футзалу збірна України провела першу товариську гру проти збірної Чехії.

Поєдинок Чехія - Україна  відбувся 29 січня в місті Хрудім і закінчився з рахунком 4:0. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

По ходу зустрічі гості втратили кілька непоганих моментів, а Микола Микитюк влучив у стійку. Наприкінці матчу "синьо-жовті" задіяли п'ятого польового гравця, але це не принесло дивідендів. Натомість чехи спочатку реалізували дабл-пенальті, а на останніх секундах влучили в порожні ворота української збірної. 

Сьогодні, 30 січня, Україна та Чехія проведуть другу зустріч, яка відбудеться в місті Кутна Гора і розпочнеться о 21.15 за київським часом.

Читайте також: Збірна України з футзалу вирушила до Чехії на товариські матчі

Нагадаємо, що збірна України одразу потрапила до основного раунду відбору до ЧС-2020. Поєдинки цієї стадії відбудуться 22 - 27 жовтня 2019 року. Суперниками українців стануть Словенія та дві команди з попереднього раунду. За регламентом до еліт-раунду проб'ються перші та другі збірні квартетів.

Фото: futsal.fotbal.cz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-