Трансфер Карраскаля в

Трансфер Карраскаля в "Рівер Плейт" узгодять найближчими днями

Укрінформ
Головний тренер аргентинського футбольного клубу "Рівер Плейт" Марсело Гальярдо найближчим часом очікує підписання півзахисника львівських "Карпат" Хорхе Карраскаля.

Марсело Гальярдо, зокрема, зазначив, що Хорхе Карраскаль дуже талановитий футболіст, а його підписання відбудеться у найближчі дні.

"Ми працюємо над цим трансфером, сподіваюся, він відбудеться в найближчі дні. Він дуже талановитий, нам якраз потрібен гравець такого плану. На жаль, багато перебільшують, називаючи його колумбійським Неймаром. Сподіваюся, це не зіграє проти нього, адже він ще молодий", - цитує Гальярдо Sport Arena.

Очікується, що офіційний перехід 20-річного колумбійського футболіста може бути завершений до вівторка, 29 січня. "Рівер Плейт" орендує Карраскаля на один рік за 500 тис. євро, після чого зможе викупити гравця за 3 млн євро.

Читайте також: «Рівер Плейт» орендує півзахисника «Карпат» Карраскаля – ЗМІ

Нагадаємо, що Хорхе Карраскаль грає за "Карпати" з літа 2017 року. За цей час він провів 38 матчів в українській Прем'єр-лізі, в яких відзначився 6 голами і 3 результативним передачами.

Фото: fckarpaty.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-