Хацкевич: До гри у захисті є питання

Хацкевич: До гри у захисті є питання

Відео
Укрінформ
Головний тренер «Динамо» похвалив Алібекова за гол.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував поразку від «Спарти» (2:3) в товариському матчі. Про це він розповів офіційному сайту «Динамо».

«У першому таймі суперник завдав лише два удари по нашим воротам, які призвели до двох голів. Так, в атаці ми грали добре, різноманітно, шукали варіанти, але коли з'являлися моменти для ударів, намагалися ще поліпшити позицію. Але потрібно брати відповідальність на себе.

Такі моменти, які створювалися сьогодні, потрібно реалізовувати, а ось до гри в захисті, навіть з огляду на той факт, що змінювалися склади, є питання.

Зауважу, що перший збір ми присвятили діям саме в атаці, а ось на другому будемо працювати над проблемними моментами, і в цьому плані гра зі «Спартою» стала досить інформативною.

Читайте також: Футбол: київське "Динамо" програло празькій "Спарті" на сборі в Марбельї

Забитий м'яч Алібекова - це саме те, про що ми говоримо. Коли є можливість, потрібно бити по воротах, шукати можливість для того, щоб пробити по воротах.

Ці збори були досить інтенсивними, хлопці перебували під навантаженням. На наступному етапі підготовки гратимемо п'ять матчів, з їх допомогою готуватимемо команду до відновлення сезону», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, сьогодні на зборі в Іспанії «Динамо» програло контрольний матч чеській «Спарті» 2:3. За киян забивали Циганков і Алібеков. Наступний спаринг «Динамо» зіграє вже на другому зборі – проти софійського ЦСКА 2 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-