Матч Україна – Сербія можуть перенести зі Львова

Матч Україна – Сербія можуть перенести зі Львова

Укрінформ
Причина – на «Арені Львів» стелитимуть штучний газон.

Відбірковий матч Євро-2020 Україна – Сербія можуть перенести зі Львова в інше українське місто. На «Арені Львів» можуть не встигнути постелити штучний газон до дати поєдинку – 7 червня. Про це повідомляє «24 канал».

Виконувач обов’язків директора «Арени Львів» Юрій Майборода повідомив, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко зацікавлений у тому, щоб поєдинок відбору до Євро-2020 проти Сербії відбувся саме у Львові, однак в найближчий час там планують замінити газон на штучний.

«Головний тренер збірної України Андрій Шевченко наполягає, щоб перша домашня гра відбору на Євро-2020, 7 червня, відбулась у Львові. Хоча все одно будуть ризики, бо може зразу не прижитись газон. Треба не менше місяця, щоб він прижився, і тоді дивитись», - сказав Майборода.

Читайте також: Матч відбору на Євро-2020 Україна – Сербія зіграють у Львові – ЗМІ

Початок робіт заплановано на 1 березня, завершення - 9 вересня. Перший домашній поєдинок збірної України відбудеться 7 червня 2019 року. Раніше ЗМІ повідомляли, що матч Україна - Сербія пройде саме на «Арені Львів».

Збірна України у відборі до Євро-2020 зіграє в групі В. Її суперниками будуть збірні Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-