Ігор Суркіс: Ми чекаємо від Соля багато голів

Ігор Суркіс: Ми чекаємо від Соля багато голів

Укрінформ
Президент «Динамо» впевнений, що іспанський нападник одразу почне приносити користь команді.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував підписання контракту з іспанським форвардом Франом Солем. Про це він розповів офіційному сайту «Динамо».

«Ми давно стежили за цим футболістом. Можна сказати, що вже рік наші селекціонери його відстежували. Ми хотіли його запросити ще влітку, але тоді у нас це не вийшло, перш за все, тому що «Віллем II» не хотів його відпускати. Йому пропонували перейти в клуб АПЛ, але він з якихось причин не перейшов.

Ми були наполегливі, і в цьому нам допоміг і сам футболіст, який виявив величезне бажання грати в Україні, що сьогодні ми бачимо не дуже часто. І це людина, яка народилася в Мадриді, він пройшов школу мадридського «Реала». Він виявив бажання приїхати до нас - це дорогого коштує. Природно, тепер ми чекаємо від нього те, заради чого ми його запросили - голи.

Думка наших селекціонерів однозначна: це футболіст, який відразу може допомогти команді в тому аспекті, в якому ми, на жаль, мали потребу в цьому сезоні - у нас дуже кульгала результативність. Не знаю, що було б, якби Бесєдін був здоровий. Але зараз у нього знову є проблеми. Згідно з висновком лікарів Артему, ймовірно, доведеться робити операцію. Тому придбання Соля дуже цінне для нас, і я дуже задоволений, що нам вдалося цей трансфер здійснити.

Читайте також: Фран Соль - гравець «Динамо»

Соль націлений на атаку, може здорово зіграти як в підіграванні, так і індивідуально завершити дії всієї команди. Я сподіваюся, що ми придбали футболіста, який забиватиме голи.

Тому, це дуже важливий футболіст. Сподіваюся, йому не потрібно багато часу на адаптацію, бо він вже в зрілому віці. Думаю, вже завтра, в четвер, він відправиться на збори до Іспанії і з перших матчів почне демонструвати свій рівень», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, іспанський нападник Фран Соль став гравцем «Динамо». Сторони погодили контракт терміном на п'ять років. Соль гратиме за «Динамо» під 9-м номером.

За інформацією нідерландських ЗМІ, зарплата нападника складатиме 1 мільйон євро на рік. Ціна трансферу – 3,5 млн євро. У цьому сезоні форвард забив 17 м'ячів в 20 матчах за "Віллем ІІ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-