Наставник київського

Наставник київського "Динамо" наполягає на підписанні Франа Соля

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич наполягає на підписанні на позицію форварда саме Франа Соля з голландського "Віллем II".

Раніше "Динамо" робило клубу пропозицію придбати Франа Соля за 3 млн євро, проте зараз його ціна зросла. Про це стало відомо Sport Arena.

"У Динамо була можливість купити 26-річного іспанця раніше: його запропонували за 3 млн євро, але коли київський клуб зробив пропозицію - ціна зросла. Зараз кияни бажають сторгуватися приблизно на 5 млн, але це теж буде нелегко - на нього претендують кілька інших клубів, а "Крістал Пелас", за чутками, готовий заплатити близько 6 млн євро, якщо вибере саме його", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня київський футбольний клуб "Динамо" в пошуках бомбардира звернув увагу на іспанського форварда Франа Соля, який виступає за нідерландський "Віллем II".

Читайте також: "Динамо" відмовилося від придбання Соля навіть за вдвічі зменшену суму

26-річний іспанський форвард є вихованцем мадридського "Реала" і разом з нападником "Аякса" Люком Де Йонгом лідирує у списку кращих бомбардирів чемпіонату Голландії. У нинішньому сезоні він забив 13 м’ячів у 17 матчах.

Фото: Imago

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-