Australian Open: Марта Костюк програла у фіналі кваліфікації

Australian Open: Марта Костюк програла у фіналі кваліфікації

Укрінформ
Українці Марті Костюк не вдалося пробитися в основну сітку першого в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) у Мельбурні з призовим фондом A$22 млн.

У фіналі кваліфікації Костюк (116-й номер світового рейтингу) поступилася 142-й "ракетці" світу іспанці Паулі Бадосі-Хіберт - 6:7 (6:8), 3:6, повідомляє Укрінформ.

Поєдинок тривав 1 годину 28 хвилин. У першому сеті Костюк не втримала перевагу 5:1 і не скористалася трьома сетболами. На тай-брейку киянка поступалася 2:5, далі зрівняла рахунок (6:6), але програла наступні два очки. На старті другої партії Марта втратила гейм на своїй подачі (0:3), після чого відповіла суперниці зворотним брейком (3:3). У восьмому геймі іспанка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно подала на перемогу.

Читайте також: Українські тенісистки отримали перших суперниць на Australian Open

Таким чином, в цьому сезоні жодній з представниць України не вдалося подолати кваліфікаційну сітку Australian Open (Катарина Завацька програла в стартовому матчі, Ангеліна Калініна - у другому раунді).

Нагадаємо, що торік минулому році 16-річна Костюк успішно пройшла кваліфікацію в Мельбурні і добралася до третього раунду основи, де програла своїй співвітчизниці Еліні Світоліній.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-