Українські тенісистки отримали перших суперниць на Australian Open

Українські тенісистки отримали перших суперниць на Australian Open

Укрінформ
У Мельбурні відбулося жеребкування в одиночному жіночому розряді першого в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) у Мельбурні з призовим фондом A$22 млн.

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна (№6 світового рейтингу) посіяна на турнірі під шостим номером і в першому колі зустрінеться з однією з переможниць кваліфікації, повідомляє БТУ.

Харків'янка сьомий рік поспіль виступить в Мельбурні, а свій кращий результат показала у минулому сезоні, дійшовши до чвертьфіналу.

Леся Цуренко (№24) отримала 24-й номер посіву і на старті змагань зіграє проти росіянки Катерини Александрової (№72). Це буде дев'ятий поспіль Australian Оpen для Цуренко, на якому вона одного разу дійшла до третього кола в 2013 році.

Даяна Ястремська (№59) свій перший матч в Мельбурні проведе з австралійкою Самантою Стосур (№73). Одеситка дебютує на Відкритому чемпіонаті Австралії.

Катерина Козлова (№97) в першому колі Australian Open зустрінеться з Вікторією Кужмовою зі Словаччини (№46). Українка грала в Мельбурні два попередні сезони, однак зазнала поразки в першому колі.

Читайте також: Марта Костюк стала фіналісткою кваліфікації тенісного турніру Australian Open

Нагадаємо, що раніше сьогодні в фінал кваліфікації пробилася Марта Костюк.

На фото: Еліна Світоліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-