Стаховський оцінив свої шанси у другому колі кваліфікації Australian Open

Стаховський оцінив свої шанси у другому колі кваліфікації Australian Open

Укрінформ
Перша "ракетка" України Сергій Стаховський поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з Луку Ванні в рамках другого колу кваліфікації турніру Australian Open.

Сергій Стаховський, зокрема, зазначив, що Лука Ванні - незручний суперник, грає агресивно, але якщо рухатися швидше за нього, то можна розраховувати на успіх.

"До Австралії прилетів у чудовому настрої. …Своєю грою з Де Шеппером залишився в достатній мірі задоволений. Без особливо сильної підготовки вдається перемагати, від матчу до матчу гра поліпшується, тому сподіваюся, що і в другому колі все складеться.

Лука Ванні - незручний суперник, тому що грає швидко і плоско, непогано подає. Коли він в хорошій формі, то може бути небезпечним, але і я не з цукру зроблений. Я, правда, не знаю, як він виступав останнім часом. Зараз переглядатиму його матчі цього року, гляну, як він завершив минулий сезон. Раніше ми не зустрічалися, але Ванні грає агресивно і, якщо не лише встигати за його ритмом, але рухатися ще швидше - можна розраховувати на успіх", - цитує Стаховського XSPORT.

Читайте також: Теніс: Стаховський здобув перемогу на старті кваліфікації Australian Open

Як повідомляв Укрінформ, український тенісист Сергій Стаховський здобув перемогу на старті кваліфікаційного турніру Australian Open в Мельбурні. У пешому колі кваліфікації турніру Australian Open серії Grand Slam із призовим фондом 22 млн 624 тис. доларів Сергій Стаховський переміг француза Кенні де Шеппера з рахунком 6:3, 4:6, 6:3. У другому колі кваліфікації Сергій Стаховський зіграє проти Луки Ванні (ATP 164) з Італії.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-