Красюк: Повєткін і Ортіс - потенційні суперники Усика у суперважкій вазі

Красюк: Повєткін і Ортіс - потенційні суперники Усика у суперважкій вазі

Укрінформ
Є також варіант бою проти Лебедєва у важкій вазі.

Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика  Олександр Красюк назвав ймовірних суперників для наступного бою українця. Про це він розповів пабліку «Бокс».

«На даний момент, ми не ведемо ніяких переговорів. Усик і його команда відпочивають. Але можу вже точно сказати, що є проблеми з підбором суперників для Усика в супертяжах. Паркер і Міллер відмовилися від бою, Такам кинув виклик Чісорі, а Вайт, швидше за все, проведе в квітні бій з Джошуа.

З хороших опонентів для дебюту Усика в хевівейті, залишилися тільки Повєткін і Ортіс. З імовірністю 70%, хтось із них стане першим суперником Усика в суперважкій вазі.

Читайте також: Ворд хоче великі гроші за бій з Усиком – ЗМІ

Якщо не вдасться з ними домовитися, то Усик проведе в березні обов'язковий захист проти Лебедєва в крузервейті. Наприкінці наступного тижня, ми зустрінемося з Гірном і все обговоримо», - сказав Красюк.

Нагадаємо, Усика визнали кращим боксером 2018 року за чотирма різними версіями. Свій останній бій Усик провів в Манчестері, де в 8-му раунді відправив у нокаут Тоні Беллью, захистивши звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-