Ворд хоче великі гроші за бій з Усиком – ЗМІ

Ворд хоче великі гроші за бій з Усиком – ЗМІ

Укрінформ
Фахівці сумніваються, що команда українця здатна запропонувати американцю необхідну суму.

Непереможений американець Андре Ворд хоче отримати велику суму грошей за повернення на ринг. Навряд чи можливий бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком зможе принести суму, яка влаштує Ворда. Про це сайту BoxingScene.com розповів Джо Галлахер - тренер чемпіона WBA в суперважкій вазі Каллума Сміта.

«Андре Ворд хоче великі гроші за повернення на ринг. Не думаю, що Усик коли-небудь буде мати бій з Вордом. Я знаю, що Андре хоче зустрітися з Усиком, щоб поборотися за чемпіонські пояси, але я не думаю, що такий поєдинок заповнить стадіони в Україні, Великобританії або США», - заявив Галлахер.

Читайте також: Промоутер Усика: Якщо Ворд погодиться, то бій відбудеться в США

Непереможений 34-річний американець може відновити кар'єру заради бою з Усиком, який готовий провести ще один поєдинок в цьому дивізіоні саме з Вордом.

Генеральний директор компанії K2 Promotions Олександр Красюк повідомляв, що Ворд розглядається як один з можливих суперників Усика.

Андре Ворд закінчив кар'єру і не бився з літа 2017 року. В його активі 32 бої, всі з яких завершилися перемогою американця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-