Система VAR відкоригувала рахунок поєдинку

Система VAR відкоригувала рахунок поєдинку "Ювентус" – "Сампдорія"

Укрінформ
Система відеоповторів (VAR) допомогла італійському футбольному клубу "Ювентус" отримати перемогу в сьогоднішньому матчі проти "Сампдорії" (2:1) в рамках 19 туру Серії А.

Арбітри відмінили другий гол "Сампдорії" після перегляду відеоповтору. Про це повідомляє Sport Arena.

"У матчі 19-го туру Серії А "Ювентус" вдома обіграв "Сампдорію" (2:1). Рахунок в матчі був відкритий вже на другій хвилині. Кріштіану Роналду прицільним ударом з лінії штрафного майданчика відправив м'яч у дальній кут воріт. Гості до перерви зуміли відігратися зусиллями Фабіо Квальярелли, який реалізував пенальті.

У другому таймі пенальті пробивав вже "Ювентус". Роналду був точний. Це 14-й гол португальця в Серії А, він кращий бомбардир турніру. У доданий час "Сампдорія" зрівняла рахунок, але після перегляду відеоповтору арбітр відмінив гол через офсайд у Ріккардо Сапонара", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Новий рекорд Роналду – 13 голів в одному сезоні Серії А

Перемога дозволила "Ювентусу" завершити перше коло без поразок в чемпіонаті, випереджаючи "Наполі", що йде другим, на 12 очок. Команда Массіміліано Алеггрі виграла 17 матчів і лише двічі зіграла внічию. "Сампдорія" посідає 5 місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-