Наставник

Наставник "Айнтрахта": Грати з "Шахтарем" було складніше, ніж з "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Айнтрахт" Аді Хюттер поділився очікуваннями від лютневих матчів із донецьким "Шахтарем" в рамках 1/16 Ліги Європи УЄФА.

Аді Хюттер в інтерв’ю "Сегодня", зокрема, згадав, яким був "Шахтар", коли грав у кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2016/17 проти його попереднього клубу "Янг Бойз".

"У кваліфікаційних матчах Ліги чемпіонів ми змогли пройти і "Шахтар", і "Динамо". Знаєте, грати з "Шахтарем" було набагато складніше. Тоді в складі донецької команди виступали дуже сильні бразильці - Фред, Бернард... "Шахтар" і 2016-го, і зараз - дуже сильний суперник, учасник Ліги чемпіонів. У нас є достатньо відеоматеріалів, за якими детально вивчимо українську команду і лише тоді зробимо якісь висновки.

Як проходитиме підготовка? Чи готуватимемося спеціально або в ході календарних матчів - рішення ще не прийнято. У будь-якому випадку почнемо детально вивчати "Шахтар" після новорічних свят", - сказав Хюттер.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті жеребкування 1/16 Ліги Європи суперником футболістів донецького "Шахтаря" став німецький "Айнтрахт". Наставник "гірників" Паулу Фонсека вважає представника німецької Бундесліги сильною командою.

Читайте також: Ігор Симонов: В "Айнтрахті" не хотіли, щоб випало грати з "Шахтарем" у Лізі Європи

Перший поєдинок проти "Айнтрахта" "гірники" проведуть в Україні 14 лютого, він розпочнеться о 22.00, а матч-відповідь відбудеться у Франкфурті-на-Майні за тиждень і розпочнеться о 19.55.

Фото: eintracht.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-