Ігор Симонов: В

Ігор Симонов: В "Айнтрахті" не хотіли, щоб випало грати з "Шахтарем" у Лізі Європи

Укрінформ
Колишній захисник донецького футбольного клубу "Шахтар", а нині адміністратор німецького "Айнтрахта" Ігор Симонов прокоментував результат жеребкування, за яким команди зустрінуться в 1/16 Ліги Європи.

Ігор Симонов в інтерв’ю zbirna.com, зокрема, зазначив, що футболісти "Айнтрахта" вважають "Шахтар" не дуже зручним суперником і не хотіли, щоб їм випало грати в 1/16 Ліги Європи саме проти донеччан.

"Взагалі-то, вони не хотіли "Шахтар". Говорили: "Хто завгодно, але лише не "Шахтар". Думають, що це не дуже зручний суперник. Плюс бачили, як гірники грали проти "Гоффенгайма". Матч, який проходив в Німеччині, я і сам відвідав. Втім, такі розмови ходили до жеребкування, а коли воно відбулося, хлопці сказали: "Шахтар" - значить, "Шахтар".

"Шахтар" у Лізі чемпіонів? Я можу судити лише по тій грі, яку дивився в Гоффенгаймі. Мені атака "Шахтаря" сподобалася, а ось в обороні були проблеми. Команда діє епізодично - включається на 10 хвилин, а потім вимикається. Немає якоїсь цілісності й солідності. Добре, що вдалося перемогти в цьому поєдинку.

Атакуючий стиль в "Айнтрахті"? Так, новий тренер трохи поміняв систему гри. При Ніко Ковачі більше уваги приділялося обороні, а з приходом Адольфа Хюттера багато що змінилося. В атаці задають тон два серби - Філіп Костич і Лука Йович. Добре виглядає Анте Ребич, багато забиває Себастьян Аллі. Команда добре готова фізично. Перед початком сезону всі переживали, чи вистачить сил для виступу в трьох турнірах, але після того, як "Айнтрахт" зіграв в четвер у Лізі Європи, в неділю була така гра з "Байєром", ніби футболісти рік не виходили на поле. Скоро перерва в чемпіонаті, але мені здається, що у відпустку ніхто не хоче йти", - сказав Симонов.

Читайте також: "Айнтрахт": візитівка суперника футболістів "Шахтаря"

Як повідомляв Укрінформ, у результаті жеребкування 1/16 Ліги Європи суперником футболістів донецького "Шахтаря" став німецький "Айнтрахт". Наставник "гірників" Паулу Фонсека вважає представника німецької Бундесліги сильною командою. 

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-