Бринзак: В наступному році сформуємо кістяк команди на Олімпіаду

Бринзак: В наступному році сформуємо кістяк команди на Олімпіаду

Укрінформ
Президент ФБУ каже про незрозумілі перепади у виступах наших біатлоністок.

Президент федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак проаналізував виступ українських біатлоністів в першій третині сезону. Про це він розповів biathlon.com.ua.

«У чоловіків все більш-менш зрозуміло, тільки Підручний випав із загальної групи на старті сезону через хворобу. Прима, Семенов, Тищенко - всі приблизно на одному очікуваному рівні.

Що ж стосовно дівчат, то мені складно оцінювати їх результати, бо вони дуже нерівні. Були хороші результати сестер Семеренко, Анастасії Меркушиної, чого тільки варта перемога Юлії Джими в Поклюці і одразу же такі перепади.

Ми повинні знайти причину таких стрибків в результатах спокійно, без суєти, в компанії фахівців своєї справи. Очевидно одне - в команді назрів час зміни поколінь.

Читайте також: Прокунін: Гонка склалася не так, як хотілося б

Це експериментальний сезон, ми намагаємося зрозуміти, де наші резерви і звідки ми можемо їх брати. У наступному році ми проведемо відбір, виберемо 7-8 осіб, з яких сформуємо кістяк команди для Олімпіади в Пекіні», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, раніше Бринзак порадив вирішувати ситуацію з сервісною бригадою всередині команди і не виносити проблему на публіку. Претензії до сервісменів щодо ходу лиж висловлювали Дмитро Підручний та Олена Підгрушна.

Наступний етап Кубка світу відбудеться в Обергофі з 10 по 13 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-