Фігуристка Анастасія Архіпова виграла чемпіонат України в одиночному катанні

Фігуристка Анастасія Архіпова виграла чемпіонат України в одиночному катанні

Відео
Укрінформ
У Києві завершився чемпіонат України з фігурного катання, який проходив 18-20 грудня.

Останнім пунктом програми було жіноче одиночне катання. Чемпіонка, по суті, була ясна заздалегідь вже за підсумками першого дня змагань - Анастасія Архіпова лише у технічній оцінці випереджала найближчу суперницю на 20 балів. А коли змагання завершилися, то відрив склав майже 40 балів. Про це повідомляє prosportua.com. 

Переможниця чемпіонату України в одночному катанні киянка Анастасія Архіпова набрала в сумі 179.30 бала, а срібна призерка - Анна Іванченко з Одеси - 139.45. Володаркою бронзової медалі стала киянка Марина Жданович - 137.01.

Відео виступу Анастасії Архіпової:

У чоловічому одиночному катанні перемогу здобув киянин Іван Шмуратко. В сумі він набрав 184.74, срібний призер Іван Кокура - 168.91. "Бронза" дісталася харків'янину Михайлу Лейбі - 155.10.

Золоті медалі на національному чемпіонаті України з фігурного катання у Києві також вибороли дніпровські спортсмени Софія Нестерова та Артем Даренський, а серед танцювальних пар - харківські фігуристи Дар’я Попова та Володимир Бєліков.

Читайте також: Біатлон: Юлія Джима готується бігти спринтерську гонку

Зазначимо, що першість країни є відбірковим етапом на чемпіонат Європи з фігурного катання, який відбудеться  21 - 27 січня 2019 року в Мінську (Білорусь), а також на чемпіонат світу 18-24 березня в Сайтамі (Японія). 

Фото: trust.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-