Бокс: завтра Беринчик і Крістобаль проведуть відкрите тренування в Києві

Бокс: завтра Беринчик і Крістобаль проведуть відкрите тренування в Києві

Укрінформ
Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі український боксер Денис Беринчик і філіппінець Росекі Крістобаль проведуть відкрите тренування в Києві перед боєм за титул Інтернаціонального чемпіона WBO.

Відкрите тренування Дениса Беринчика і Росекі Крістобаля відбудеться у четвер, 20 грудня, в ТРЦ Gulliver (Спортивна площа, 1) і розпочнеться о 18.00. Про це повідомляє klitschko-brothers.com.

Також свою фізичну форму перед поєдинками продемонструють Дмитро Митрофанов і Макс Бурсак.

Офіційна процедура зважування учасників боксерського турніру K2 Promotions Ukraine в Броварах пройде у п'ятницю, 21 грудня, у ТРЦ Gulliver і розпочнеться о 13.00.  

Сам вечір боксу відбудеться 22 грудня на Льодовій арені ТРЦ "Термінал" у Броварах і розпочнеться о 18.00. Головний поєдинок Беринчик – Крістобаль орієнтовно розпочнеться о 22.30.

Окрім Беринчика, на ринг також вийдуть чемпіон України в суперлегкій вазі Мішико Беселія, Макс Бурсак, Дмитро Митрофанов, Андрій Руденко та інші. Головні бої транслюватиме телеканал "Інтер".

Читайте також: Бокс: Олег Малиновський отримав травму, його бій 22 грудня відмінили

Як повідомляв Укрінформ, 22 грудня чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій вазі український боксер Олег Малиновський мав провести захист титулу, але через травму бій відмінили. За словами Малиновського, під час одного зі спарингів він травмував ребра і лікарі категорично заборонили йому продовжувати підготовку.

Фото: vringe.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-