Олег Блохін:

Олег Блохін: "Олімпіакос" за рівнем майстерності гравців не вищий за "Динамо"

Укрінформ
Легендарний форвард київського футбольного клубу "Динамо", володар "Золотого м'яча" Олег Блохін прокоментував результат жеребкування Ліги Європи, за яким в 1/16 фіналу команда зіграє проти грецького "Олімпіакоса".

Олег Блохін, який очолював "Олімпіакос" у 1990-1993 роках, в коментарі FootBoom, зокрема, зазначив, що грецькі футболісти грають у жорстко і завжди заточені на перемогу, але за рівнем індивідуальної майстерності "Олімпіакос" не вищий за "Динамо".

"Футбол в Греції дуже популярний. За своїм змістом спорт номер один тут жорсткий, безкомпромісний, команди завжди заточені на перемогу, клуби прагнуть гідно представити країну в єврокубках.

"Олімпіакос" подолав груповий етап, де йому протистояли серйозні суперники, такі як "Мілан". Але за рівнем індивідуальної майстерності грецька команда не вища за "Динамо". Обидві команди мають проблеми в організації гри, підборі гравців, так що тренерам є над чим працювати. На мій погляд, невеликий плюс для киян криється в тому, що перша гра відбудеться в Греції. Хоча за підтримки темпераментних, галасливих глядачів гра буде непростою.

"Динамо" важливо провести хорошу зимову підготовку, психологічно налаштуватися на гру з "Олімпіакосом" і викластися на максимум. Плюс, можливо, кияни вдало спрацюють на трансферному ринку", - сказав Блохін.

Читайте також: Наставник "Олімпіакоса": У нас хороші шанси пройти "Динамо" в Лізі Європи

Як повідомляв Укрінформ, "Динамо" і "Олімпіакос" зіграють в 1/16 фіналу Ліги Європи. Перший матч відбудеться 14 лютого у Греції, матч-відповідь - 21 лютого в Києві. Поєдинок у Греції може відбутися без глядачів, оскільки дисциплінарний комітет УЄФА завів справу проти "Олімпіакоса" за поведінку вболівальників під час гри з з "Міланом" на груповому етапі в Лізі Європи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-