Новий легкоатлетичний стадіон запрацює в Мукачево 2020 року - Гоцул

Новий легкоатлетичний стадіон запрацює в Мукачево 2020 року - Гоцул

Укрінформ
2020 року в Мукачево запрацює новий легкоатлетичний стадіон.

Стадіон у Мукачево зможе претендувати на національні та міжнародні змагання. Про це розповів президент ФЛАУ Ігор Гоцул.

"Я говорив із міським головою та його заступниками. Ми ставимо амбітні плани стосовно майбутнього стадіону в Мукачево. Згідно з вимогами ІААФ, ми плануємо, що стадіон міститиме всі необхідні сектори, включаючи сектори для метань.

Одразу після закінчення різдвяних свят надсилаємо експертів, які спільно з представниками міста розпочнуть роботу над концепцією цього стадіону і кошторисною документацією. Якщо все буде складатися так, як заплановано, то наступного року ми не лише зможемо закінчити проектно-кошторисну документацію, а й розпочати реконструкцію основного ядра стадіону і допоміжних будівель – роздягальні, сауни, тренажерної зали і невеличкого манежу, в якому можна тренуватися у негоду. Упродовж 2019-2020 років ми маємо повністю завершити реконструкцію, включно зі стадіоном для розминки й окремим сектором для метань.

Цей проект реальний. Унаслідок тих процесів, які існують у державі, міста отримали достатньо серйозні кошти, і його реалізація може бути повністю здійснена коштом міста Мукачево", - цитує Гоцула прес-служба ФЛАУ.

Читайте також: Українські легкоатлети вибороли 5-те місце в естафеті на ЧЄ-2018 з кросу

У спортивному комплексі також заплановані два басейни – звичайний і з термальною водою. Після реконструкції стадіон зможе претендувати на національні та міжнародні змагання.  

Закарпаття не перший рік розглядається як альтернатива Криму у плані підготовки українських спортсменів до змагань, особливо в осінньо-весняний період. "За кліматичними умовами вони співставні, а по співвідношенню ціна-якість у питанні готелів і організації харчування Закарпаття навіть має певні переваги, - зауважив Ігор Гоцул. В останні роки Мукачево неодноразово приймало зимові чемпіонати України метань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-