Агент футболіста Селезньова: Намагаємося довести до кінця справу з

Агент футболіста Селезньова: Намагаємося довести до кінця справу з "Галатасараєм"

Відео
Укрінформ
Агент українського нападника Євгена Селезньова Іван Піроженко вніс ясність щодо різноманітних чуток із приводу майбутнього трансферу його підопічного.

Іван Піроженко у відеозверненні в facebook, зокрема, зазначив, що головним пріоритетом залишається турецький клуб "Галатасарай", в якому вже надруковані навіть футболки з ім'ям Селезньова.

"Хочу внести ясність щодо ситуації з Євгеном Селезньовим. Багато чуток, міфів ходить на його адресу, як у нашій пресі, так і в турецькій, що Женя підписав контракт із "Різеспором". Нічого ми не підписали. Це один із 5-6 клубів, які ми маємо зараз. Ми до кінця намагаємося довести справу з "Галатасараєм", ту задачу, яку ми поставили два роки тому. Наскільки я знаю, вже надруковані футболки з ім'ям Селезньова", - сказав Піроженко.

Відео звернення Піроженка:

Читайте також: Турецький клуб "Гьозтепе" зацікавився українським футболістом Селезньовим

Раніше повідомлялося. що український футболіст Євген Селезньов зацікавив і турецький клуб "Гьозтепе". який став одним із головних претендентів на 33-річного українського форварда Євгена Селезньова. Трансфер може відбутися вже взимку.

Фото: Football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-