Ріанчо: Ідеальна ліга для Циганкова – це Іспанія

Ріанчо: Ідеальна ліга для Циганкова – це Іспанія

Укрінформ
Колишній тренер київського футбольного клубу "Динамо" Рауль Ріанчо прокоментував можливість переходу Віктора Циганкова в інший клуб.

Рауль Ріанчо в інтерв’ю Footballhub.com, зокрема, зазначив, що ідеальна ліга для Циганкова – це Іспанія, але спочатку йому потрібно підготуватися фізично, тактичні і психологічно.

"Зараз у "Динамо" дуже класний колектив. Хто найбільший талант? Звичайно, Циганков – топ. Але не лише він. Шепелєв – супер гравець. Коли він без м’яча, то він завжди дивиться направо і наліво. Шапаренко – це динаміка.  І не лише вони - у "Динамо" багато гравців і великий потенціал.

Потенціал Віктора Циганкова було видно давно, але не треба забувати, що він виконав велику роботу з тренерами Академії Альберто, Унаї і Вісенте. Треба їм за це подякувати. Вони три роки працювали в "Динамо" і теж трохи допомогли.

Читайте також: Буено і ще 2 легіонери київського "Динамо" можуть залишити клуб 2019 року

Коли йому варто переїжджати в Європу? Все треба робити у правильний момент. Можна зарано поїхати в Європу і там провалитися. Треба бути готовим морально та психологічно. Зараз Циганкову ще рано йти з "Динамо". Не можна перестрибувати. Віктор сам має знати, коли він буде готовий грати в Європі. Циганков молодий і йому не варто дуже поспішати. Ідеальна ліга для Циганкова – це Іспанія. Гарне вино, смачний хамон, чудова погода. Це жарт, звичайно. Коли Віктор буде готовий, то зможе грати у будь-якій лізі. Чемпіонат Англії – дуже сильний і контактний. В лігах Німеччини та Іспанії свої особливості. Але Циганков зможе собі всюди дати раду, якщо буде готовий до цього фізично, тактично і психологічно.

Травми? Травматичність – це теж етап зрілості. Кожна травма чи ушкодження дають якийсь досвід. З кожним разом у нього буде все менше травм. Віктор ще дуже молодий і поки розвивається. Циганков виглядає дуже добре і сильно. Все у нього буде добре", - сказав Ріанчо.

Читайте також: "Динамо" може отримати за трансфер Циганкова €20 млн

Як повідомляв Укрінформ, мінімум два італійські футбольні клуби взимку можуть вступити у переговори з київським "Динамо" щодо Віктора Циганкова. Київський клуб може отримати за цей трансфер 20 млн євро.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-