Наставник

Наставник "Ворскли": Нам дуже не вистачало двох лідерів у грі зі "Спортингом"

Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко поділився враженнями від поєдинку з португальським "Спортингом" (0:3), який відбувся 13 грудня в Лісабоні.

Василь Сачко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда робила у цій зустрічі все можливе і намагалася дати відсіч супернику високого рівня.

"Я ще до початку турніру говорив, що ми хотіли у Лігу Європи, але потрапили в групу Ліги чемпіонів. У нашій групі питання про лідерів було очевидним – це "Спортинг" та "Арсенал". Ми діяли проти добре збалансованої команди. Поступалися їм у швидкості, у майстерності. Свою ж гру побудували свідомо від оборони. Нам дуже не вистачало у цій грі двох лідерів – Шарпара і Кулача. Ми робили все можливе, боролися сьогодні.

Та потрібно усвідомлювати різницю в класі команд. Наскільки мені відомо, "Спортинг" має одну з найкращих футбольних шкіл у Європі. Тут виховують футболістів рівня Кріштіану Роналду. За багатьма футболістами полюють топ-клуби. Ми хотіли досягти більшого сьогодні. Бачимо, куди нам потрібно прагнути, як зростати. Ще раз переконалися в тому, що для участі в таких змаганнях потрібно мати два повноцінних склади, підсилювати кожну лінію, щоби показувати якісний футбол", - цитує Сачка прес-служба ФК "Ворскла".

Читайте також: "Ворскла" програла "Спортингу" і завершила виступ у Лізі Європи УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, 13 грудня футболісти полтавської "Ворскли" провели останній єврокубковий поєдинок у сезоні й завершили виступ у Лізі Європи УЄФА. У заключному турі групового етапу Ліги Європи УЄФА команда Василя Сачка зазнала п'ятої поразки, програвши у Лісабоні португальському "Спортингу" з рахунком 0:3, Підсумкове турнірне становище: "Арсенал" - 16 очок, "Спортинг" - 13, "Ворскла" - 3, "Карабах" - 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-