Французькі ЗМІ: Футболісти

Французькі ЗМІ: Футболісти "Ліона" отримали нокдаун, але швидко отямилися

Укрінформ
Після нічиєї 1;1 у київському матчі футбольної Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" французький "Ліон" вийшов до 1/8-ї турніру. Французька преса особливо відзначає роль форварда Набіля Фекіра в цьому успіху.

"Виступили, як гранди" - таку назву має передова стаття авторитетної газети L'Equipe, повідомляє Zbirna.com

"Дякуємо Набілю Фекіру! Капітан "Ліона" зіграв вирішальну роль у складному матчі за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. Попри його не дуже впевнений початок сезону, главній тренер Бруно Женезіо довірив Набілю місце у складі і не прогадав. Саме його гол приніс команді таку потрібну нічию", - дякує гравцю та тренеру видання.

"Ліон" і "ПСЖ" - в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, - радіє La Croix.

"Завдяки нічиєї "Ліона" в Україні у Франції туперь будуть два представники у плей-офф Ліги чемпіонів. "Ліон" отримав нокдаун, але швидко прийшов до тями. Після голу Мораеса у першому таймі французи втратили багато нагод зрівняти рахунок. На щастя, їх "не збив з ніг" навіть незарахований через офсайд м'яч. Набіль Фекір забив чудовим ударом і зробив відмінний різдвяний подарунок своєму тренеру", - пише видання.

Читайте також: Футболісти "Ліона" не можуть вилетіти з Києва через снігопад

"Чи зможе "Ліон" не бути хлопчиком для биття у компанії європейських грандів?" - заглядає у недалеке майбутнє видання 20 minutes.

"Ліон" довів, що в нього є характер, зрівнявши рахунок у матчі з "Шахтарем". Але тепер команді можуть попастися "Баварія" чи "Реал", "Ювентус" або "Барселона". Що чекає на сьогоднішніх тріумфаторів у поєдинках проти таких монстрів? Еталоном для "Ліона" можуть послугувати два його поєдинки проти Манчестер "Сіті", - зазначає 20 minutes.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-