Промоутер Джошуа: Квітневий бій Ентоні з Усиком - не більше ніж чутки

Промоутер Джошуа: Квітневий бій Ентоні з Усиком - не більше ніж чутки

Укрінформ
Боксерський ппрмоутер чемпіона світу за чотирма версіями у суперважкій вазі Ентоні Джошуа і співпромоутер абсолютного чемпіона у крузервейті Олександра Усика Едді Гірн заявив, що розмови про можливий бій британця та українця у квітні - не більше ніж чутки.

За словами Гірна, він не думає, що Усик, у якого був напружений рік, вирішить готуватися до квітневих або травневих боїв, повідомляє Klitschko-brothers.com

Читайте також: Ломаченко: 2019 року хотів би провести бій з тим, хто багато говорить - Девісом

"Я бачив інформацію про те, що нібито вже досягнута домовленість про бій Усик - Джошуа, - сказав Гірн. - Звичайно, це неправда. Поки про це не було розмов, крім того, що обидва боксери в майбутньому хочуть такий поєдинок. Поки немає конкретики навіть в тому, чи збирається українець переходити до надважкої категорії. Йому знадобиться добрий відпочинок, оскільки він майже не відпочивав між великими боями. Тому не думаю, що він пыдготуэться до квітня або травня. Але якщо Усик вирішить прийняти цей бій, Уайт або Чісора не битимуться в цей час, а ми не зможемо організувати Ентоні поєдинок проти Уайлдера або Ф'юрі, тоді не знаю... Але поки бій Усик - Джошуа - не той поєдинок, який ми розглядаємо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-