Ломаченко: 2019 року хотів би провести бій з тим, хто багато говорить - Девісом

Ломаченко: 2019 року хотів би провести бій з тим, хто багато говорить - Девісом

Укрінформ
Чемпіон WBA, WBO в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко розповів про своїх можливих суперників.

Василь Ломаченко, зокрема, назвав в якості наступних суперників чемпіона WBA в другій напівлегкій вазі американця Джервонту Девіса і чемпіона WBC в цій вазі мексиканця Мігеля Берчельта.

"Не знаю, чи є легка вагова категорія для мене максимумом, але зараз вона для мене велика. Відчуваю, що суперники більші за мене, але подивимося. Поки я зосереджений на легкій вазі. Цілі на 2019 рік? Об'єднати всі титули і провести поєдинки з тими, хто занадто багато говорить, я маю на увазі Джервонту Девіса. Не так вже й важливо, зустрінемося ми в другій напівлегкій вазі або в легкій.

Ще один варіант - бій з чемпіоном світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі Мігелем Берчельтом, який розглядає можливість зміни дивізіону", - цитує Ломаченка XSPORT

Читайте також: Український боксер Ломаченко подякував Педрасі за відмінний бій

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 9 грудня Хосе Педраса програв Василю Ломаченку у Нью-Йорку об’єднавчий бій, який тривав усі 12 раундів, при цьому Педраса двічі побував у нокдауні в 11-му. Після цієї перемоги Ломаченко обійшов свого співвітчизника Олександра Усика в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією BoxRec. Зараз у рейтингу BoxRec Василь Ломаченко посідає третє місце, Олександр Усик - четверте. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-