Захисник

Захисник "Львова" Адамюк визнаний кращим гравцем 18-го туру УПЛ

Укрінформ
Захисник футбольного клубу "Львів" Володимир Адамюк визнаний кращим гравцем 18-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Таке рішення прийняла експертна рада української Прем’єр-Ліги за результатами виступів команд у 18 турі чемпіонату. Про це повідомляє прес-служба УПЛ.

"Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 18 туру чемпіонату УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобув захисник "Львова" Володимир Адамюк, який у матчі з "Олександрією" зробив "дубль". Він набрав шість балів, а вінгер "Динамо" Віктор Циганков – п’ять", - йдеться в повідомленні.

До складу експертної ради УПЛ увійшли Леонід Буряк, Артур Валерко, Віктор Грачов, Сергій Нагорняк, Ігор Шуховцев, Геннадій Орбу, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

Читайте також: "Олександрія" програла "Львову" в останньому матчі футбольної Прем'єр-ліги 2018 року

Як повідомляв Укрінформ, футболісти "Олександрії" напередодні зимової перерви не втримали другу сходинку у турнірній таблиці чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. У заключному матчі останнього у 2018 році 18-го туру "Олександрія" на домашньому КСК "Ніка" поступилася ФК "Львів" із результатом 1:2. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-