Прокунін: За цей етап команді тверда четвірка

Прокунін: За цей етап команді тверда четвірка

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України пояснив проблеми Підгрушної і Валі Семеренко.

Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Андрій Прокунін прокоментував результати пасьюту і дав загальну оцінку за перший етап Кубка світу в Поклюці. Про це він розповів Sport Arena.

«Звісно, я незадоволений результатом останньої гонки, але якщо говорити про етап в цілому, то це тверда четвірка. Але так, ця гонка невдала, дівчата показали не найкращі результати.

Остання стрільба Підгрушної – у Олени були певні причини, чому вона не змогла відстрілятися на нуль. А щодо сходу Валентини Семеренко – у неї досі проблеми зі здоров’ям, її ще не відпустило.

Замін після етапу не плануємо, програма в Гохфільцені – спринт, пасьют і естафета. Для нас пріоритетним зараз є Кубок націй. Але можливо ще подумаємо, може щось зміниться», - заявив Прокунін.

Читайте також: Кубок світу з біатлону: етап в Поклюці завершився перемогою Макаряйнен у гонці переслідування

Після етапу в Поклюці жіноча збірна України посідає третє місце в заліку Кубка націй. На наступному етапі, в Гохфільцені, буде дві гонки, які підуть в залік Кубка націй.

Другий етап Кубка світу з біатлону пройде в австрійському Гохфільцені 13-16 грудня. Якщо замін в українській команді не буде, то в заявку жіночої збірної потраплять: Юлія Джима, Олена Підгрушна, Валентина Семеренко, Віта Семеренко, Анастасія Меркушина та Юлія Журавок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-