Збірна журналістів України з міні-футболу перемогла на турнірі «Кубок Захисника»

Збірна журналістів України з міні-футболу перемогла на турнірі «Кубок Захисника»

Укрінформ
У фіналі журналісти обіграли команду Департаменту Патрульної поліції.

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України в стінах Військового інституту імені Героїв Крут відбувся третій благодійний турнір «Кубок Захисника» з міні-футболу. Володарем трофею стала збірна журналістів України. Про це повідомляє centernews.com.ua.

У турнірі змагалися: команда військового Інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, команда військового Інституту КНУ імені Т.Шевченка, збірна журналістів України та команда Департаменту Патрульної поліції. Організаторами турніру стали Федерація футболу України, військовий Інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та ІА «Центр новин».

У півфіналах команда Патрульної поліції обіграла команду військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут 1:0, а збірна журналістів України перемогла команду військового інституту КНУ імені Т.Шевченка 4:1.

Читайте також: ФФУ перенесла нагородження кращих гравців року

В матчі за 3-е місце команда військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут перемогла команду Військового інституту КНУ імені Т.Шевченка з рахунком 3:0. А у фіналі збірна журналістів перемогла команду Патрульної поліції з рахунком 3:2 і стала володарем Кубку Захисника.

Також під час турніру проводився розіграш м’ячів від Олександра Шовковського і національної збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-