Маркевич: Перший матч у відборі Євро-2020 саме зі збірною Португалії - це добре

Маркевич: Перший матч у відборі Євро-2020 саме зі збірною Португалії - це добре

Укрінформ
Голова Комітету національних збірних команд ФФУ Мирон Маркевич прокоментував результати жеребкування кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2020 року.

Мирон Маркевич, зокрема, зазначив, що поєдинок із такою сильною командою, як Португалія, на старті відбору Євро-2020 лише додасть наснаги футболістам збірної України.

"Думаю, що три команди - Португалія, Україна та Сербія - боротимуться за вихід до фінальної частини чемпіонату Європи. Вірю, що у "синьо-жовтих" непогані шанси посісти одне з перших двох місць. Не варто забувати, що португальці в Лізі націй виступали без Кріштіану Роналду і показували сильний футбол. У них підійшло багато хорошої молоді, а ця збірна завжди славилася своїми талантами. Але й у збірної України зараз підібралася конкурентоспроможна команда.

Перший матч саме зі збірною Португалії - це добре, потрібно буде не розгойдуватися, а відразу боротися за позитивний результат. І нехай фаворит у цій зустрічі відомий, у збірної України, з огляду на її нинішній рівень футболу, є шанси на успіх", - цитує Маркевича прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, у відборі Євро-2020 збірна України з футболу протистоятиме командам Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу. Відбірковий турнір стартує 21 березня 2019 року і завершиться в листопаді. Безпосередньо на чемпіонат Європи вийдуть переможці груп і команди, що посіли другі місця. Чотири команди визначаться за підсумками плей-офф Ліги націй УЄФА.

Читайте також: Стало відомо, де Україна зіграє перший матч відбору футбольного Євро-2020

Свій перший матч у відборі до Євро-2020 проти чемпіонів Європи збірна України проведе 22 березня 2019 року в Лісабоні (Португалія) на стадіоні "Да Луш".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-