Стало відомо, де Україна зіграє перший матч відбору футбольного Євро-2020

Стало відомо, де Україна зіграє перший матч відбору футбольного Євро-2020

Укрінформ
Стало відомо місце проведення першого поєдинку збірної України з футболу у відбірковому циклі чемпіонату Європи 2020 року.

Свій перший кваліфікаційний матч до Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка зіграють у Лісабоні (Португалія). Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України із посиланням на офіційний сайт Португальської футбольної федерації.

"Свій перший матч у відборі до Євро-2020 проти збірної України чемпіони Європи проведуть 22 березня 2019 року в Лісабоні на стадіоні "Да Луш" (початок - о 19.45 за місцевим часом, 21.45 - за київським)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стадіон "Да Луш" має чотири зірки УЄФА, вміщує 65 400 глядачів і входить до списку 25-ти найбільших арен Європи.

Читайте також: Євро-2020: проти Португалії збірна України зіграє в Києві

Як повідомляв Укрінформ, у відборі Євро-2020 збірна України з футболу протистоятиме командам Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу. Відбірковий турнір стартує 21 березня 2019 року і завершиться в листопаді. Безпосередньо на чемпіонат Європи вийдуть переможці груп і команди, що посіли другі місця. Чотири команди визначаться за підсумками плей-офф Ліги націй УЄФА.

Фото: fpf.pt

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-