Кубок світу з біатлону: Фуркад виграв індивідуальну гонку; Семенов - шостий

Кубок світу з біатлону: Фуркад виграв індивідуальну гонку; Семенов - шостий

Укрінформ
У Поклюці (Словенія), де проходить перший етап Кубка світу з біатлону, завершилася дебютна особиста гонка сезону 2018-2019 років.

Найдовшу дистанцію у чоловіків - індивідуальну гонку на 20 км з чотирма вогневими рубежами - упевнено виграв переможець останніх семи сезонів Кубка світу француз Мартен Фуркад, повідомляє Укрінформ.

Фуркад подолав трасу за 47 хвилин 09,2 секунди, випередивши у підсумковому протоколі "індивідуалки" срібного призера гонки німця Йоганнеса Кюна на 4,2 секунди і володаря "бронзи" австрійця Сімона Едера на 19,7 секунди, які також відстрілялися чисто, повідомляє Укрінформ.

Кращим з українських біатлоністів став Сергій Семенов, який з ідеальною стрільбою фінішував з 6-м результатом і потрапив до квіткової церемонії нагородження.

Артем Прима (2 промахи) посів 21-е місце, Артем Тищенко (0) - 31-е, Віталій Кільчицький (3) - 74-е серед 109-ти учасників.

Читайте також: Біатлон: Віта Семеренко, Джима і Підгрушна бігтимуть індивідуальну гонку в Поклюці

О 15.15 за київським часом програму словенського етапу Кубка світу продовжить жіноча індивідуальна гонка на 15 км з чотирма вогневими рубежами.

На фото: Сергій Семенов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-