Фонсека сподівається на підтримку в Києві під час матчу з «Ліоном»

Фонсека сподівається на підтримку в Києві під час матчу з «Ліоном»

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» пообіцяв повернути Лігу чемпіонів у Харків.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека звернувся до вболівальників у зв'язку з перенесенням матчу «Шахтар» - «Ліон» до Києва. Про це він розповів офіційному сайту «Шахтаря».

«У матчах з «Гоффенгаймом» і «Манчестер Сіті» у нас була фантастична підтримка на ОСК «Металіст». Шкодуємо, що матч перенесено. Це незручність для тих наших уболівальників, які планували відвідати гру в Харкові.

Однак ми докладемо максимум зусиль, щоб Ліга чемпіонів повернулася на ОСК «Металіст» в наступному році. Сподіваємося на вашу підтримку в Києві», - сказав Фонсека.

Матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Ліон» перенесли з Харкова до Києва через воєнний стан в деяких областях України, зокрема і в Харківській. Матч могли зіграти у Львові, але все ж перенесли на НСК «Олімпійський».

Читайте також: «Шахтар» гарантує власникам квитків на матч з «Ліоном» місця на НСК «Олімпійський»

«Динамо» отримало відповідного листа з проханням про перенесення від заступника генерального директора УЄФА Джорджіо Маркетті. Кияни схвалили проведення матчу на НСК «Олімпійський», хоч на наступний день їх очікує зустріч Ліги Європи з «Яблонцем».

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін подякував Ігорю Суркісу за сприяння рішенню провести гри в Києві.

Матч «Шахтар» - «Ліон» відбудеться в середу, 12 грудня. Початок гри о 22:00. У разі перемоги «гірники» вийдуть в плей-офф Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-