Klitschko Foundation і Shakhtar Social отримали гранти від УЄФА

Klitschko Foundation і Shakhtar Social отримали гранти від УЄФА

Укрінформ
Фонд Союзу європейських футбольних асоціацій The UEFA Foundation for Children представив список з 45-ти нових проектів, які отримають фінансові гранти на реалізацію дитячих соціальних програм на загальну суму 3,5 млн євро.

У їхнього числа увійшли й українські проекти Klitschko Foundation та Shakhtar Social, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"Серед 45-ти проектів, що отримали гранти на фінансування, два з України: "Посилки успіху: розвиток спорту в школах" від Фонду Кличко (Klitschko Foundation) та програма розвитку масового футболу "Давай, грай!" від фонду донецького "Шахтаря" Shakhtar Social ", - зазначається у  повідомленні.

"Опікунська рада The UEFA Foundation for Children пройшла у Будинку європейського футболу в Ньйоні під головуванням президента УЄФА Александера Чеферіна. Вибирали серед проектів для дітей, які сприяють доступу до спорту, охорони здоров'я, освіти, особистого розвитку або інтеграції меншин у життя суспільства. Заявки подавали некомерційні організації.

Читайте також: Володимир Кличко увійшов до складу опікунської ради Дитячого фонду УЄФА

Додамо, що Фонд Кличко - всеукраїнська благодійна організація, яку засновали легендарні українські боксери Віталій та Володимир Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-