Португальскі ЗМІ: Україна - незручний суперник для наших футболістів

Португальскі ЗМІ: Україна - незручний суперник для наших футболістів

Укрінформ
Португальська преса зі стриманим оптимізмом прокоментувала результати жеребкування відбіркового раунду футбольного Євро-2020, де їхня збірна виступить у групі з Україною, Сербією, Литвою та Люксембургом.

Українську команду, зокрема, португальці вважають незручним суперником, повідомляє Zbirna.com

"Україна, очолювана Андрієм Шевченком, є незручним суперником для нашої збірної. Шляхи Португалії та України у відборах перетнулися лише одного разу, і "куньяс" не змогли вийти у фінал ЧС-1998", - зазначає A Bola.

Видання Record підкреслює, що португальська команда потрапила до хорошої групи з двома сильними суперниками - українцями та сербами.

Читайте також: Впровадження системи відеоповторів у Лізі чемпіонів відбудеться вже у лютому - УЄФА

"Ми поважаємо кожного з суперників, але не боїмося нікого. Ми потрапили до хорошої групи. Так, українці та серби сильні, а дві інші команди їм дещо поступаються. Португалія однозначно претендуватиме на одну з путівок, але нам не потрібен зайвий фаворитизму. Так, наша команда - діючий чемпіон Європи і фіналіст Ліги націй. Але що це дає нам у конкретному матчі на полі? Є гра і в ній потрібно доводити свій статус. Так ми і збираємося діяти у відбірковому турнірі", - цитує газета головного тререра збірної Португалії Фернанду Сантуша.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-