ФК

ФК "Динамо" (Київ) та компанія "Фаворит Спорт" стали партнерами

Укрінформ
Футбольний клуб "Динамо" (Київ) підписав партнерську угоду з компанією "Фаворит Спорт".

Сторони домовилися про співпрацю в рамках реклами, а також розвитку й популяризації футболу і здорового способу життя, повідомляє прес-служба столичної команди. 

"Серед багатьох пропозицій про партнерство ми зупинили вибір на компанії "Фаворит Спорт". Він не випадковий, адже "Фаворит Спорт" можна назвати безумовним лідером у питаннях соціальної відповідальності, і наші ідеї збіглися з бажаннями нових партнерів - популяризувати футбол, стимулювати молодь в нашій країні займатися спортом, спільно реалізовувати соціальні проекти. Я вірю, що співпраця буде плідною і ефективною не лише для обох сторін, а й принесе користь нашим уболівальникам", - заявив віце-президент ФК "Динамо" (Київ) з маркетингу Олексій Паламарчук.

Окрім співробітництва в галузі реклами, партнери працюватимуть над реалізацією соціальних проектів. У першу чергу, мова йде про інвестиції у будівництво спортивних майданчиків, організацію аматорських турнірів з футболу серед різних вікових категорій. Для уболівальників "Динамо" розроблять окремий план активностей.

Читайте також: Сьогодні визначиться володар "Золотого м’яча-2018" від France Football

Угода про партнерство розраховане на тривалий термін з умовою пролонгації за згодою сторін. Партнерство поширюється на ігри чемпіонату УПЛ та Кубка України. Вже у сьогоднішньому матчі чемпіонату проти одеського "Чорноморця" гравці футбольного клубу "Динамо" вийдуть на поле у формі з логотипом нового партнера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-