Венглинський: Футболістам збірної України важливо добре стартувати у Португалії

Венглинський: Футболістам збірної України важливо добре стартувати у Португалії

Укрінформ
Екс-форвард футбольної збірної України Олег Венглинський прокоментував результати жеребкування відбіркового турніру Євро-2020.

В ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2" він, зокрема, зазначив, що важливо вдало стартувати у виїзном матчі з Португалією. 

"Група дуже пристойна. У нас дуже непрості суперники: серби, португальці, які взагалі стоять окремо. Литва та Люксембург можуть стати "донорами", але лише у тому випадку, якщо до них буде серйозне ставлення. З усіма можна грати, а виступ нашої збірної в Лізі націй налаштовує на оптимістичний лад. Важливо вдало стартувати у виїзному матчі проти Португалії. Дебютна вдала гра має стати хорошим заділом на майбутнє", - сказав Венглинський.

Читайте також: Збірна України розпочне відбір на футбольне Євро-2020 поєдинком з Португалією

Нагадаємо, що в результаті недільного жеребкування в Дубліні (Ірландія) збірна України потрапила до групи В разом з Португалією, Сербією, Литвою та Люксембургом. Відбірковий турнір стартує 21 березня 2019 року і завершиться у листопаді. Безпосередньо на чемпіонат Європи вийдуть переможці груп та команди, що посіли другі місця. Чотири команди визначаться за підсумками плей-офф Ліги націй УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-