Гвоздик побажав Стівенсону скорішого одужання

Гвоздик побажав Стівенсону скорішого одужання

Відео
Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик побажав своєму супернику канадцю Адонісу Стівенсону скорішого одужання.

Олександр Гвоздик в інтерв’ю каналу "Великий куш", зокрема зазначив, що бачив Стівенсона за 20 хвилин після нокауту і той виглядав не погано.

"Це насправді жах. Сподіваюся, що він скоро одужає. Не знаю, що у нього трапилося. Я бачив його за 20 хвилин після бою, і, в принципі, він виглядав досить нормально. Незважаючи на те, що сидів на ношах. Якщо у нього дійсно проблеми, то дай Бог, щоб він швидше одужав і все у нього було добре", - сказав Гвоздик. 

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня український боксер Олександр Гвоздик нокаутував канадця Адоніса Стівенсона в 11-му раунді і став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі. Одразу після бою 41-річного канадського боксера госпіталізували з підозрою на струс мозку.

Читайте також: Стан Стівенсона після нокауту від Гвоздика перейшов від критичного до стабільного

Наразі канадець знаходиться в Enfant-Jésus de Québec - лікарні, яка спеціалізується на нейрохірургії та травмах голови. Стан екс-чемпіона WBC у напівважкій вазі канадського боксера Адоніса Стівенсона після значних пошкоджень під час титульного поєдинку з українцем Олександром Гвоздиком стабілізувався. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-