Стан Стівенсона після нокауту від Гвоздика перейшов від критичного до стабільного

Стан Стівенсона після нокауту від Гвоздика перейшов від критичного до стабільного

Відео
Укрінформ
Стан екс-чемпіона WBC у напівважкій вазі канадського боксера Адоніса Стівенсона після значних пошкоджень під час титульного поєдинку з українцем Олександром Гвоздиком стабілізувався.

Про це повідомив промоутер канадського боксера Івон Мішель.

"Відносно стану Адоніса Стівенсона, то він перейшов від критичного до стабільного", - цитує Мішеля XSPORT

У свою чергу віце-президент промоутерської компанії Вернард Барре додав: "Я був на куті рингу і бачив, що Стівенсону стало погано, коли він падав. Мені здалося, що у нього струс мозку. Звичайно, коли ти падаєш ось так він хлопця з напівважкої ваги... Це неймовірно, наскільки сильні ці хлопці. Тоді все в рингу відразу ж почали стрибати від радості, оскільки народився новий чемпіон світу. Але пізніше, посеред ночі Івон Мішель подзвонив мені і сказав, що Стівенсон переведений у відділення інтенсивної терапії. Це виглядало не дуже добре. Ми схрестили наші пальці. Сподіваємося, що все буде добре".

Читайте також: Після бою суперника Гвоздика ввели у штучну кому

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня український боксер Олександр Гвоздик нокаутував канадця Адоніса Стівенсона в 11-му раунді і став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі. Одразу після бою 41-річного канадського боксера госпіталізували з підозрою на струс мозку.

Відео бою:

На даний момент канадець знаходиться в Enfant-Jésus de Québec - лікарні, яка спеціалізується на нейрохірургії та травмах голови.

Фото: iSport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-