Гвоздик: Стівенсон - однозначно найбільший виклик у моїй кар'єрі, але я готовий

Гвоздик: Стівенсон - однозначно найбільший виклик у моїй кар'єрі, але я готовий

Відео
Укрінформ
Тимчасовий чемпіон WBC у напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик прокоментував майбутній поєдинок з чемпіоном WBC  канадцем Адонісом Стівенсоном.

Олександр Гвоздик, зокрема, зазначив, що його суперник - однозначно найбільший виклик у його кар'єрі, але він провів відмінну підготовку і готовий до бою. 

"Це великий крок для мене. Безсумнівно, Стівенсон - сильний суперник і великий нокаутер. Це однозначно найбільший виклик у моїй кар'єрі. Але я готовий. Я провів відмінну підготовку, у мене був прекрасний тренувальний табір з одним з кращих тренерів в історії", - цитує Гвоздика tribuna.com

Як повідомляв Укрінформ, бій між "тимчасовим" чемпіоном WBC у напівважкій вазі Олександром Гвоздиком і "повноцінним" чемпіоном світу канадцем Адонісом Стівенсоном відбудеться у Квебеку (Канада) 1 грудня. Український боксер готувався у тренувальному таборі в Окснарді (Каліфорнія, США) під керівництвом нового наставника - знаменитого американця Тедді Атласа.

Читайте також: Гвоздик прибув у Квебек на бій зі Стівенсоном

Вчора відбулася прес-конференція боксерів, під час якої суперники традиційно обмінялися поглядами:

Сьогодні, 30 листопада, відбудеться зважування. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є українець Олександр Гвоздик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-