Вербич про гол

Вербич про гол "Астані": Циганков зробив неймовірну передачу, і цього разу я забив

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від перемоги команди над казахстанською "Астаною"  (1:0) в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.  

Беньямін Вербич, який провів матч на позиції центрального форварда і відзначився у ньому переможним голом із подачі Циганкова, зокрема, зазначив, що грати на штучному полі було не просто.

"На штучному полі, звичайно, важко, ми допустили багато технічних помилок, яких не було б на натуральному газоні. Було непросто діяти і проти "Астани", адже для них цей газон був звичним. ...Вони постійно били по ногах, арбітр в деяких випадках не свистів, і звичайно мене це дратувало, я нервував і висловлював свої емоції. Суддя був з Хорватії, і я міг з ним говорити про це.

Читайте також: Хацкевич: Ми багато помилялись в передачах, винувате штучне поле

Передача Циганкова? Це був неймовірний асист. Щось подібне Віктор робив у домашньому матчі проти чернігівської "Десни". Цього разу я таки забив з його передачі. Вітя - відмінний гравець, він бачить варіанти для атаки, можливості й перспективу, які не бачать інші. І сьогодні він зайвий раз довів, що є футболістом високого рівня і якості.

Після перерви ми трохи опустилися назад, оскільки хотіли зберегти рахунок і не пропустити. В результаті, отримали три очки і знаходимося на першому місці в групі. Я дуже радий і щасливий за всю команду і клуб. У нас хороший колектив, приємно, що ми перемогли", цитує Вербича прес-служба ФК "Динамо".

Як повідомляв Укрінформ, 29 листопада віце-чемпіони України футболісти київського "Динамо" на виїзді обіграли казахстанську "Астану" (1:0) і достроково пробилися у плей-офф Ліги Європи УЄФА сезону-2018/19. На 29-й хвилині поєдинку після передачі Віктора Циганкова м'яч забив Беньямін Вербич.

Читайте також: Київське "Динамо" вийшло до 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА

У заключному, 6-му турі, 13 грудня відбудуться матчі "Динамо" - "Яблонець", "Ренн" - "Астана".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-