Баскетбол: сьогодні збірна України зіграє в Запоріжжі проти Словенії

Баскетбол: сьогодні збірна України зіграє в Запоріжжі проти Словенії

Відео
Укрінформ
Сьогодні чоловічі національні збірні України та Словенії з баскетболу проведуть у Запоріжжі матч кваліфікації ЧС-2019. 

Суперник української команди є аутсайдером групи. Балканці мають 2 перемоги у 8 матчах, у збірної України перемог та поразок порівну. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Збірна України в силу певних обставин не оптимальним складом підходить до сьогоднішнього протистояння. Відсутні українські представники з НБА Олексій Лень і Святослав Михайлюк, які допомогли збірній перемогти у вересні в Києві Іспанію. До команди викликані новачки: Бояркін, Мироненко, Санон, Близнюк. 

Матч кваліфікації чемпіонату світу проти Словенії відбудеться на стадіоні запорізького ПС "Юність" у четвер, 29 листопада, і розпочнеться о 19.00. Наживо його покаже телеканал XSport.  

Вчора збірна України провела в Запоріжжі відкрите тренування. Відео тренування у сюжеті TV5:

Як повідомляв Укрінформ, 27 листопада Запоріжжя відвідав радник з безпеки FIBA, який проінспектував арену і готелі, де проживатимуть команди. Також провели зустріч з представниками місцевої влади, після чого прийняли рішення про те, що матч, як і планували, не переноситиметься із Запоріжжя у зв’язку із введенням воєнного стану.

Читайте також: Баскетболісти збірної України провели відкрите тренування в Запоріжжі

Після восьми зіграних турів чоловіча збірна України з баскетболу посідає 5 місце у своїй відбірковій групі, маючи в активі 12 очок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-