"Гоффенгайм" - "Шахтар": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" у вівторок, 27 листопада, проведуть матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на "Вірсол Райн-Некар-Арені" в Зінсгаймі зустрінуться з німецьким "Гоффенгаймом".

Гру, яка розпочнеться о 22.00 за київським часом, покаже телеканал "Футбол 1". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Суперники в єврокубках вперше зустрілися в стартовому турі нинішнього розіграшу, і той вересневий матч на "Металісті" в Харкові став для німецького клубу дебютним в основній сітці найпрестижнішого єврокубкового турніру. "Гоффенгайм" двічі вів у рахунку після ударів Флоріана Гріллича і Говарда Нордтвейта, однак справа закінчилася нічиєю - 2:2. У господарів відзначилися Ісмаїлі та Майкон.

"Шахтар" після цього зумів заробити лише очко, а тому посідає останнє місце в групі F. В активі "Гоффенгайма" нині три бали.

У разі поразки "Гоффенгайм" не зможе вийти у плей-офф Ліги чемпіонів. Німцям не вистачить навіть нічиєї, якщо французький "Ліон" не програє вдома англійському "Манчестер Сіті". Якщо "Гоффенгайм" переможе, то збереже шанси на 1/8 фіналу незалежно від результату іншого поєдинку квартету. "Шахтар" же не зможе вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, якщо виграє "Ліон", або якщо обидва матчі групи завершаться внічию. У разі поразки "гірники" вже не піднімуться з четвертого місця.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА "Гоффенгайм" - "Шахтар"

Матч "Гоффенгайм" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словаччини, яку очолює 34-річний Іван Кружляк.

Турнірне становище у групі F: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Ліон" - 6, "Гоффенгайм" - 3, "Шахтар" - 2.

Фото - ©AFP/Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-