Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА

Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА "Гоффенгайм" - "Шахтар"

Укрінформ
У вівторок, 27 листопада, у німецькому місті Зінсгайм (земля Баден-Вюртемберг) пройде поєдинок 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому футболісти "Гоффенгайма" прийматимуть донецький "Шахтар".

Букмекери в цьому протистоянні не вірять в успіх української команди, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу німецького клубу з коефіцієнтом 1,70, ймовірність успіху підопічних Паулу Фонсеки оцінюється в 4,33, нічия - в 4,33.

Нагадаємо, вересневий поєдинок ЛЧ між цими суперниками завершився у Харкові внічию - 2:2. Причому, "Гофенгайм" двічі вів у рахунку. Разом з тим, "Шахтар", який посідає останнє місцу у групі, у випадку успіху в Німеччині, а також у домашнемй грі з французьким "Ліном", може розраховувати на вихід до 1/8 фіналу престижного турніру.

Зустріч у Зінсгаймі обслуговуватиме словацька бригада суддів. Головний арбітр - 34-річний Іван Кружляк, лайнсмени - Томаш Сомолани та Браніслав Ганцко, четвертий арбітр - Томаш Мокош.

Читайте також: Шаран: "Олександрія" пристойно грала з "Динамо" і добилася історичної перемоги

Поєдинок, який розпочнеться на 30-тисячній "Вірсоль Рейн-Неккар-Арені" о 22.00, у прямому ефірі покаже телеканал "Футбол 1".

Турнірне становище у відбірковій групі F після 4-х турів: "Манчестер Сіті" (Англія) - 9 очок, "Ліон" - 6, "Гоффенгайм" - 3, "Шахтар" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-