Шаран:

Шаран: "Олександрія" пристойно грала з "Динамо" і добилася історичної перемоги

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран прокоментував перемогу команди (2:1) над київським "Динамо" в матчі 16 туру УПЛ.

Володимир Шаран на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда виконала усі поставлені завдання, ризикувала під час гри, але попри проблеми досягла історичної перемоги у грі з "Динамо".

"Хлопці виконали все те, що ми планували. Ми ризикували, випускаючи Бабогло, а також Гречишкіна на місці правого захисника. І в першому таймі у нас були проблеми, де здорово грав Миколенко, а також Шапаренко туди зміщувався. Але наша багаторічна фізична підготовка дозволила нам, граючи з "Динамо", виглядати пристойно. Високо зустрічали, пресингували, створили достатньо моментів. Хлопці віддалися грі максимально і добилися історичної перемоги.

Також хотів би подякувати всім працівникам клубу - не так просто в цей час готувати поле. Погода могла позначитися на грі, але ми тільки один раз тренувалися на штучному полі. Торішня перемога над "Шахтарем" і сьогоднішня гідні хороших слів і стимулюють працювати далі й прагнути виконати поставлене перед нами завдання", - цитує Шарана dynamo.kiev.ua

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" допустило на одну помилку більше, і "Олександрія" виграла

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада футболісти "Олександрії" здобули перемогу над київським "Динамо" у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні КСК "Ніка" в Олександрії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, М'ячі забили: Андрій Цуріков (на 3-й хвилині), Андрій Запорожан (57) - Беньямін Вербич (33). Таким чином, "Олександрія" продовжила безпрограшну серію в УПЛ до семи поєдинків (5 перемог і 2 нічиї) і посіла друге місце у турнірній таблиці національної першості.

Фото: ФК "Олександрія"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-