Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" допустило на одну помилку більше, і "Олександрія" виграла

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку команди від "Олександрії" (1:2) в матчі 16 туру УПЛ.

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що динамівці допустилися багатьох помилок, особливо в другому таймі, проте вважає гру хорошою і динамічною.

"Насправді, це була хороша динамічна гра, фактично без середини, зі швидким переходом з оборони в атаку у виконанні обох команд. Нам не вистачило свіжості, особливо це було помітно в другому таймі, коли було багато технічного браку в таких ситуаціях, коли наші футболісти не мають права цього робити. Намагалися організовувати атаки через фланги, були хороші виходи, але останній пас сьогодні підводив нас. Ми допустили на одну помилку більше, і "Олександрія" здобула перемогу.

Ігри збірних завжди позначаються. Лише в п'ятницю ми провели спільне тренування, але це не стало визначальним фактором. У нас великого вибору виконавців немає, працюємо з досить молодою командою. Плюс є травми у Пиварича і Бурди, тому не мали особливих варіантів для маневрів. Вийшов молодий Русин, який намагався, але він був нашим єдиним посиленням атаки. Сидорчук у центрі? У Сергія Сидорчука хороший перший пас і він непогано діє на другому поверсі, то прийняли таке рішення. Можу сказати, що на новій для себе позиції він зіграв досить надійно і впевнено", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: "Олександрія" обіграла "Динамо" і вийшла на друге місце у Прем'єр-лізі України

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада футболісти "Олександрії" здобули перемогу над київським "Динамо" у матчі 16-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Зустріч на стадіоні КСК "Ніка" в Олександрії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, М'ячі забили: Андрій Цуріков (на 3-й хвилині), Андрій Запорожан (57) - Беньямін Вербич (33). "Олександрія" продовжила безпрограшну серію в УПЛ до семи поєдинків (5 перемог і 2 нічиї) і посіла друге місце у турнірній таблиці національної першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-