Олександр Усик проведе в Англії 3-5 боксерських боїв

Олександр Усик проведе в Англії 3-5 боксерських боїв

Відео
Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик в інтерв’ю YouTube-каналу USYK17, зокрема, зазначив, що проведе 3-5 боїв в Англії і радий можливості популяризувати бокс не лише в Україні. 

"Не можу сказати, коли буде наступний бій, хочу трохи відновитися, але він буде. Мені всередині щось підказує, що це треба зробити. По-іншому ти не завоюєш важкий дивізіон, визнання людей, популярність в інших країнах, щоб не лише українські хлопці хотіли займатися боксом. Взагалі-то, я зараз не хочу про бокс розмовляти.

Чи надовго відрядження до Англії? Мінімум на 3 бої, на 4, можливо, на 5. Все залежить від того, хто буде супротивником. Це може бути і в Англії, і в США, або ще десь. Поки не говорю, що точно вирішив підніматися у суперважку вагу. Це ми обсудимо з командою, приймемо правильне рішення. Треба поспілкуватися з умами боксу, з досвідченими людьми. Але останнє слово за мною. Втомився худнути? Та ні, нормально підходжу до ваги. Тоді взагалі не треба буде худнути, а, можливо навпаки - набиратиму", - сказав Усик.

Читайте також: Едді Хірн: З командою Усика дуже добре працювати

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, свій наступний поєдинок Олександр Усик може провести в травні 2019 року. За словами менеджера українського боксера Егіса Клімаса, йому потрібно добре відпочити, а наступним суперником боксера може стати Андре Ворд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-