Володимир Кличко виступив на підтримку боксу як олімпійського виду спорту

Володимир Кличко виступив на підтримку боксу як олімпійського виду спорту

Відео
Укрінформ
Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко виступив на підтримку боксу, який можуть виключити з програми Олімпійських ігор.

Відповідне відео із заявою Володимир Кличко розмістив на своїй сторінці у facebook.

"Я втілив в життя свою мрію, завоювавши золоту медаль на Олімпійських іграх 1996 року в Атланті. Тепер бокс ризикує втратити місце в олімпійській програмі Ігор в Токіо 2020 року, знищивши мрії молодих боксерів, які були і в мене, позбавивши їх шансу не лише на перемогу, але навіть просто на участь у змаганнях. Упевнений, що на зусилля WBA/ProAm, спрямовані на захист боксу як олімпійського виду спорту, потрібно звернути увагу Міжнародному олімпійському комітету (МОК), як і на можливі покращення. Крім того, давайте не будемо недооцінювати інтереси шанувальників боксу, які, як і раніше, цінують цей класичний спорт, як учасника програми минулих і майбутніх Олімпійських ігор", - цитує Кличка klitschko-brothers.com. 

Читайте також: Бокс можуть виключити з програми Олімпіади-2020 - МОК

Відео заяви Кличка:

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародний олімпійський комітет може виключити бокс з програми літніх Олімпійських ігор 2020 року через проблеми в профільній асоціації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-