У

У "Шахтаря" серйозні кадрові проблеми перед матчем зі "Львовом"

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" зіткнувся з кадровими проблемами напередодні поєдинку зі "Львовом" в рамках 16-го туру УПЛ.

Про це повідомляє FootBoom.

"Сьогодні відбулося відкрите тренування "Шахтаря". Перед матчем зі "Львовом" у донецького клубу серйозні кадрові проблеми. Тарас Степаненко пропустив тренування команди (застуда), Сергій Кривцов відновлюється після травми, отриманої в збірній, а Марлос тренувався в індивідуальному порядку і поки що невідомо, коли він зможе повернутися в загальну групу. Крім того, продовжує відновлюватися від пошкодження Фернандо", - йдеться в повідомленні.

Проте у тренуванні взяли участь футболісти, які вчора ввечері грали в Туреччині за збірну України і лише о 4 годині ночі прибули до країни. Деякі з них займалися в загальній групі, інші - в індивідуальному порядку.

Читайте також: Мораес у загальній групі футболістів "Шахтаря" готується до гри зі "Львовом"

Як повідомляв Укрінформ, 19 листопада донецький футбольний клуб "Шахтар" розпочав підготовку до матчу "Шахтар" – "Львів" 16-го туру УПЛ, який відбудеться 23 листопада. Поєдинок проходитиме на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові і розпочнеться о 19.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-