Футбол: гра

Футбол: гра "Чорноморець" – "Арсенал-Київ" опинилася під загрозою зриву

Укрінформ
Поєдинок "Чорноморець" – "Арсенал-Київ" 16-го туру українського чемпіонату з футболу серед команд Прем'єр-ліги опинився під загрозою зриву через відсутність підключення до тепломережі.

Про це повідомив директор центрального стадіону Одеси Сергій Сиволап.

"Ось уже два тижні ми безуспішно намагаємося отримати тепло на стадіон. Причому, зволікання з подачею абсолютно безпричинне. Боргів за опалення біля стадіону немає. Ми не можемо домогтися зрозумілої відповіді від міськтепломережі і, на жаль, змушені констатувати факт: якщо тепло не подадуть, то матч доведеться скасувати.

На 16.20 20 листопада у нас заздалегідь була призначена зустріч з керівництвом комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеса", яка не відбулася через відсутність начальника і заступника. Ми змушені поставити до відома керівництво Прем'єр-ліги, засоби масової інформації про такий стан справ, а далі - це, так би мовити, нехай санкції знайдуть винуватців ситуації, що склалася. Тим більше, що щодня комунальники звітують про те, що підключені соціальні об'єкти. Місце, куди ходять з дітьми - стадіон, також відноситься до таких", - цитує Сиволапа Odesadilova.info.

Читайте також: Футбол: "Арсенал-Київ" розпрощався з двома балканськими легіонерами

Поєдинок "Чорноморець" – "Арсенал-Київ" 16-го туру УПЛ має відбутися в Одесі в неділю, 25 листопада. Керівництво "Чорноморця" сподівається на вирішення ситуації, дедлайн - п'ятниця, 23 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-