Шевченко: Молоді футболісти дуже добре себе проявили в матчі проти Туреччини

Шевченко: Молоді футболісти дуже добре себе проявили в матчі проти Туреччини

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився враженнями від гри команди в товариському матчі проти збірної Туреччини (0:0).

Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференціїї, зокрема, зазначив, що в обох командах було задіяно багато молодих гравців, тому поєдинок був корисним у першу чергу в інформаційному сенсі.

"Нам було приємно провести тут матч, ми отримали багато корисної інформації. Ми так само, як і збірна Туреччини, задіяли багато молодих гравців. Цей поєдинок був корисним у першу чергу в інформаційному сенсі. У грі було багато невикористаних гольових моментів, як у нас, так і у господарів. Сьогодні за збірну України грали близько 10-ти футболістів, які ще вчора виступали за молодіжну команду. І вони дуже добре себе проявили.

Кілька наших лідерів отримали травми. Я сподіваюся, що вони відновляться до старту відбіркового турніру чемпіонату Європи. У першу чергу для мене сьогодні було корисно подивитися потенціал молодих гравців, і я залишився задоволеним побаченим. Хочу висловити вдячність турецькій збірній, яка забезпечила накал боротьби. Вийшов цікавий матч. Також хочу відзначити всіх гравців, як у своїй команді, так і в суперника. Футболісти обох збірних діяли з високою мотивацією", - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Футбольний матч Туреччина - Україна завершився без голів

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, товариський поєдинок національних збірних Туреччини та України відбувся 20 листопада і завершився з рахунком 0:0. Гра проходила у турецькому місті Анталія. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-